mandag 21. juni 2010

Hele busken full av blomster.


Nå er den på topp og blomstrer fra øverst til nederst. 'Frühlingsgold' er et vakkert syn der den står og lyser med blomster i mengder. Fargespillet er ikke så godt å se på bildet, men den har blomster som varierer fra det varme, gyldne til neste helt hvitt. Den blir lysere i fargen etter hvert som blomstene eldes.
Busken er svær, nærmere to meter høy og enda bredere. Jeg har ikke målt, men vet at jeg ikke rekker opp til toppen av busken for å beskjære. Blir sommeren varm og lang kan det hende at den kommer med noen få blomster også på høsten, selv om det ikke er vanlig. Nypene blir sorte, glinsende og vakre.

5 kommentarer:

Parkvegens Hageglede sa...

En så flott roseblogg, deg må jeg bare følge. Jeg har nok vært heldig i vinter, kun to roser har gått ut. Men hard beskjæring måtte til denne våren. Det kan se ut som om det kanskje bare har vært bra.Vi venter fortsatt på sol og varme før roseblomstringen starter. Her er kun Nevada som har startet.

AnnCharlotte sa...

Så vackert den blommar. Den ser ut att stortrivas ;)

Inger sa...

Den är jättefin, stor och bra som du säger:)
Ha det gott!

Berit sa...

Vakker! Jeg har så sans for de store buskrosene. Mitt største rosetap i vinter er søsteren, Frühlingsduft, hun har vært min fryd og glede i mange, mange år.

Margot sa...

Den ser superfin ut! Måste vara en vacker syn när en så stor ros är full med blommor!
Ha det gott!