tirsdag 16. mars 2010

Et knippe hvite roser

Hvis jeg titter ut av vinduet kan jeg se at snøen forsvinner mer og mer for hver dag som går - heldigvis!
Jeg er glad i farger og gleder meg til de igjen vises i hagen. Hvite blomster er vakkert og selv om jeg nå er lei alt det hvite så blir det jo noe helt annet med hvite blomster utenfor her sammenliknet med hvit snø.
Mens jeg venter på årets blomster kan jeg jo nyte synet av fjorårets på bildene mine, så her er et lite knippe av hvite roser som det skal bli godt å se igjen om noen måneder.

10 kommentarer:

Monicas Hage sa...

Så nydelige! Spesielt den siste:)

AnnCharlotte sa...

Vita blommor är vackert och det är snö också, men nu är man ju väldigt trött på snön...fast hos mig är den nästan helt borta....och jag längtar också efter blomning nu ;)

josimo sa...

Jeg "glemmer" de hvite rosene når jeg skal kjøpe inn nye sorter til hagen. Ser at jeg BØE skjerpe meg, de er jo så vakre.

Berit sa...

Mmm, så deilig bukett!

Ninni sa...

Nå fikk jeg virkelig opp øynene for Jaqueline du Pre, for noen utrolig flotte støvbærere! Ååå...hvor nydelig hun er.

Jeg plantet Mme Alfred Carriere i forfjor, men har ikke fått blosmtring enda. Den burde vel komme i gang i år. Husker du noe om hvor fort din kom i blomst?

Kathrine sa...

Jeg fikk litt dilla på hvite blomster i fjor. Så i år blir det nok flere. Starter med hvite primulaer nå når hagen blir planteklar igjen, så får jeg se ann rosene før jeg kjøper flere. Jeg har en White Swany som er sjønn:) Ønsker meg flere sorter ja.

Den ukjente rosen din var lekker!

Marit -Tusenfryd sa...

Ninni: Jeg husker ikke helt, men jeg plantet henne i 2006 og jeg tror hun blomstret året etter, men de første bildene jeg kan finne er fra 2008.
Hun vokser veldig fort og er i dag en stor og høy plante - og for en duft:))))

Linda sa...

Jeg har helt falt for hvite blomster. Jeg kjøpte meg karen blixen i fjor, Og for en duft:) Jeg skal fylle på med en sort til.. Kanskje en av disse??? Noen av de du anbefaler?
Vakre bilder:)

Linda sa...

Takker for hyggelige kommentarer hos meg:) Så nydelige bilder, skulle ønske jeg fikk til å lage slike collager jeg og. Må lære meg det.... Jeg har helt falt for hvite blomster. Kjøpte med karen blixen i fjor, og for en deilig duft. Jeg må stadig bort å lukte:)

Ninni sa...

Da bør hun blomstre i år :) Hun har slengt ut noen voldsomme armer disse to årene