onsdag 22. april 2009

Nye roser


I dag har jeg vært på Blomstertunet og hentet roser som jeg bestillte i høst. 7 av 8 bestillte var kommet og det er slett ikke verst synes jeg.
Det er:
Frühlingsduft
Winchester Cathedral
Mary Rose
Jacqueline du Pre
St. Nicholas
Zephirine Drouhin
Glauca Nova
Den jeg ikke fikk var Paula Vapelle
Mannen har hjulpet med å fjerne en stor spirea og et lite surkirsebærtre for å få plass til dem. Han har og hjulpet til med plantinga. Jeg har stort sett sagt hvor jeg ville ha dem og tatt dem ut av potta de stod i. Godt å ha en mann som vil hjelpe meg når jeg selv ikke kan.
I morgen kan jeg plante de vi ikke rakk i dag. Det er litt enklere for da behøver jeg bare grave et hull, plassen de skal stå på er ellers klar.

6 kommentarer:

Thusnelda sa...

Er inponert over roselista di, vi har nokre sorter som er like. Elles er det utallige sorter å velge i. Har mykje ulært på dataen. skulle gjerne klart å lagt bilde til kvar plante på lista slik som du har. trur eg legger deg inn på bloggen min så eg kan følge med på rosene dine framover.

Juni sa...

Thusnelda:
Så hyggelig at du vil følge med her på rosebloggen min. Det er ikke så ofte noen er her, men så er jo bloggen ganske så på begynner stadiet.
Hvis du vil legge rosene dine med bilde på siden slik jeg har gjort må du bare lage en post for hver rose og merke den med navnet i etiketter.

Berit sa...

Spennende roser du har fått tak i!
Misunner deg gravehjelpa, jeg har et mannfolk med vond rygg, så jeg må sannelig grave sjøl. (Men tenker jeg på det når jeg bestiller??)
Paula Vapelle, er ikke det den hvite, remonterende pimpinellen? Står på ønskelista mi også.

jolly sa...

nice blog
why just park...
Linux Help Discussion forum

Juni sa...

Berit:
Jo Paula Vapelle er en remonterende hvit piminell.
Jeg har sett den hos rosenposten.

Anonym sa...

楓采,荷蘭村,亞士頓,湖水岸,水月雅緻,風緻主題,城市水棧,麗緹,簡愛,沐蘭,悅豪,高登,四季,愛莉園,微風,楓采,紅樓,麗景,七星,歐悅,楓采,桂冠,震點樂,歐悅,微風,沐夏,遊桐花,101,真善美,長青,港賓,甜蜜蜜,百老匯,箱根,碧雲天,采舍,涵碧園,愛情海,楓林,悅萊,花園,喜來登,春風,楓采時尚,麗緹,谷關明,圓緣,夢田,亞曼尼,花鄉,璽朵,允頌,春風,河堤,綠驛,御宿,激點,布拉格,青森,凱撒,柏克,國妃鷹堡,長興,花嫁情境,威尼斯,峇里島,日光花園,四季,春天,伊甸風情